Дівчатка, маю рецепт неймовірно красивого і смачного салату «ВЕСНЯНИЙ БУКЕТ». Приготуйте і насолодіться з подругами його неймовірним смаком!
Рецепт смачної закуски на стіл до свята. Ніякої метушні, їстівний букет виглядає чудово!
Закуска «Білі тюльпани»
СКЛАДОВІ
- 5 яєць
- 100 г вершкового сиру або плавлений сирок
- 2 зубчики часнику
- 2 ст. л. майонезу або сметани
- зелена цибуля, петрушка для прикраси
- сіль за смаком.
Приготування
Відваріть яйця в підсоленій воді не довше 7 хвилин, інакше жовтки посиніють і начинка буде негарною.
Остудіть яйця в крижаній воді і акуратно очистіть від шкаралупи, щоб не пошкодити білок.
Зробіть хрестоподібний надріз на верхівці яйця і дістаньте жовток.
На дрібній тертці натріть сир і жовток. Змішайте з майонезом, посоліть на свій смак. Якщо жовтки дуже бліді, додайте в начинку трохи паприки або куркуми.
Перекладіть начинку в кулінарний шприц, мішок або звичайний харчовий пакет з обрізаним куточком.
Закуска «Весняний букет»
СКЛАДОВІ
- 9 яєць
- 150 г сиру «Філадельфія»
- 150 г слабосоленої сьомги
- 9 оливок
- 1 маленький буряк
- 1 пакетик чорного чаю
- спеції, сіль за смаком
- зелень для прикраси.
Подібно до попереднього рецепту зробіть з цих інгредієнтів весняний букет на свій смак. Запевняю вас, ви отримаєте насолоду і від процесу приготування, і від споживання. Смачного!