Дуже швидкі мариновані печериці. Рецепт – виручалочка!

СКЛАДОВІ

  • Печериці – 500 г
  • Оцет (столовий, 9%) – 60 мл
  • Олія – ​​120 мл
  • Часник – 3 зуб.
  • Перець чорний (горошком) – 10 шт
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Лавровий лист – 4 шт

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Кожна господиня стикалася з ситуацією “гості на порозі”. У таких випадках страви на стіл потрібно зібрати швидко і, по можливості, економно. Такі гриби – незамінна закуска в цій ситуації. Можна купити баночку готових печериць, а можна за ці ж гроші – кілограм. 15 хвилинні витрати і точне знання, що ви їсте, лише додають плюсів цьому рецепту.

1. Печериці помити, великі печериці розрізати на 4 частини, середні наполовину, дрібні можна залишити цілими.

2. У каструльці, де будете варити гриби, приготувати маринад – змішати оцет, олію, цукор, сіль, додати перець горошком і лавровий лист.

3. Покласти в маринад гриби і видавити через прес часник.

4. Варити, помішуючи, після закипання 5 хвилин. Спочатку здасться, що рідини мало, але гриби дуже швидко виділять багато соку.

5. Перекласти гриби в баночку, остудити і прибрати в холодильник на 4 години. Через 4 години можна їсти. Смачного!

Джерело: Ням ням за 5 хвилин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дуже швидкі мариновані печериці. Рецепт – виручалочка!