Як замаринувати печериці нашвидкоруч

Мариновані в домашніх умовах грибочки завжди смачніше ніж куплені в магазині.

Мариновані печериці – це відмінна закуска, яку також можна використовувати як інгредієнт для салату або піци.

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт маринування печериць, за допомогою якого ви зможете самостійно приготувати дуже смачні грибочки.

Інгредієнти:

  • печериці (бажано маленького розміру) – 500 г
  • олія соняшникова рафінована – 100 г
  • оцет 9% – 25 г
  • часник – 2 зубчики
  • лавровий лист – 1-2 шт.
  • духмяний перець – кілька горошин
  • сіль – 1 ч. л. без вершка
  • цукор – 1 / 2 ч. л.
  • зелень кропу

Приготування:

Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2 – 4 частини.

Часник подрібнити ножем.

В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.

Як тільки маринад закипить, – в каструлю викласти гриби.

Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хв. Додатково воду не доливати (печериці пустять достатньо власного соку). Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати і повністю охолодити в маринаді. Самчного!

Джерело: Порадник

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як замаринувати печериці нашвидкоруч