Якщо ви добра людина, на вас обов’язково будуть нападати. Без всякої причини

Добра людина добра свідомо. Це – її вибір не від слабкості або дурості, а від величезної внутрішньої сили, якої злі позбавлені повністю. Так само, як позбавлені щастя, радості та любові.

Якщо ви добра людина, на вас обов’язково нападатимуть. Без всякої причини. Так проявляється “комплекс рятівника”, так він впливає на злих, підлих, агресивних людей, яким ви не зробили нічого поганого.

Це, як сказав би Юнг, хімічна реакція, яка щодо до вас особисто має мало відношення. Так на нас реагують ті, чиє серце повне чорної злості, заздрості, ненависті. Починаючи від злого вахтера і закінчуючи високопоставленим чиновником.

Рятівник? Ну тоді спробуй себе врятувати! Зараз ми швиденько випробуємо твою доброту. Плюнемо в обличчя або вдаримо ззаду: “вгадай, хто вдарив тебе”?. Виведемо з рівноваги, принизимо, змішаємо з брудом – щоб ти став таким же злим і підлим, як ми!

Якщо на вас постійно нападають і заподіюють зло без видимої причини – швидше за все, ви добра і гідна людина. І злі не можуть цього терпіти, ось і заподіюють біль і страждання. Шукають спосіб зачепити за живе; ущипнути або стукнути. Бажано – при усіх. Щоб ви теж озлобилися і закричали. Або розплакалися – це теж добре, це приниження!

Але злі забувають про те, що доброта і слабкість – різні речі. І якщо у людини досить сил, щоб бути доброю, терплячою, спокійною – у неї цілком достатньо сил, щоб постояти за себе. Хоча це страшно дивує тих, що нападають. На злих нападати бояться – можна отримати по морді. Он він який злий! А на добрих – безпечно. Але це – велика помилка, запевняю.

Добра людина, добра свідомо. Це – її вибір. Це не від слабкості або дурості – доброта і спокій. І вміння підтримати інших – не від слабкості. А від величезної внутрішньої сили, якої злі позбавлені повністю, так само, як позбавлені щастя, благополуччя, радості та любові. Про які вони з чуток знають: книги читали. Фільми дивилися. Знайомі розповідали. Але у них цього ніколи не буде.

Ось і зляться побачивши нас. І тому підлі та несподівані напади – ознака того, що ми добре справляємося зі своїм завданням. Бути добрими і підтримувати інших.

За матеріалами

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Якщо ви добра людина, на вас обов’язково будуть нападати. Без всякої причини