Кабачкове лечо з часником – дивовижна закрутка на зиму!

Взимку розлітається одним з перших!

Складові:

  • кабачки – 2 кг .;
  • солодкий перець – 1 кг .;
  • томатна паста – 400 гр .;
  • часник – 15 зубчиків;
  • 9% -й оцет – 2 ч.л .;
  • олія – 100 мл .;
  • чорний перець – 5 горошин;
  • лавровий лист – 5 шт .;
  • цукор – 100 гр .;
  • сіль – 1 ст. ложка

Приготування:

1. Очищені від шкірки кабачки нарізаємо кубиками. Солодкий перець нарізаємо соломкою.

2. Змішуємо в каструлі кабачки і перець. Додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і пару стаканів води.

3. Тушкуємо хвилин 40, потім додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і оцет, даємо закипіти.

4. Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закочує кришками.

Смачного!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кабачкове лечо з часником – дивовижна закрутка на зиму!