Взимку розлітається одним з перших!
Складові:
- кабачки – 2 кг .;
- солодкий перець – 1 кг .;
- томатна паста – 400 гр .;
- часник – 15 зубчиків;
- 9% -й оцет – 2 ч.л .;
- олія – 100 мл .;
- чорний перець – 5 горошин;
- лавровий лист – 5 шт .;
- цукор – 100 гр .;
- сіль – 1 ст. ложка
Приготування:
1. Очищені від шкірки кабачки нарізаємо кубиками. Солодкий перець нарізаємо соломкою.
2. Змішуємо в каструлі кабачки і перець. Додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і пару стаканів води.
3. Тушкуємо хвилин 40, потім додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист і оцет, даємо закипіти.
4. Розкладаємо гаряче лечо в стерилізовані банки і закочує кришками.
Смачного!