Інгредієнти
- густий йогурт – 300 г.
- яйця – 3 шт.
- цукор – 300 г.
- олія – 125 мл
- цедра апельсина
- борошно пшеничне – 300 г.
- розпушувач тіста – 2 ч. ложки
- сухофрукти
Приготування
300 г густого йогурту ( бажано класичного або ванільного), 3 яйця, 300 г цукру, 125 мл олії, цедру апельсина збити міксером або вінчиком.
Додати попередньо змішані 300 г борошна, дрібку солі, 2 ч.л. розпушувача.
Додати 100 грам запарених сухофруктів на ваш смак.
Викласти в змащену форму і випікати 45 хвилин при 180 градусах. На готовність перевіряти сірничком. Тісто не має на нього налипати.