Хрумке ззовні, з ніжним сирним смаком всередині, слоїться і підростає без розпушувача. Це Печиво подобається всім

Це печиво подобається всім. Хрумке ззовні, з ніжним сирним смаком всередині, слоїться і підростає без розпушувача.

Інгредієнти

  • 200 г борошна,
  • 200 г сиру .
  • 200 г масла,
  • 1 яйце, 100 г цукру.

Приготування

Масло посікти з борошном, додати протертий сир, жовток,замісити тісто і винести у холод .

Через 10-15 хв розкачати, посипати борошном і скласти конвертом, знову охолодити. Цю операцію повторити 2-3 рази.

Потім тісто розкачати, вирізати коржики з отвором. Коржики змастити білком, вмочити в цукор, складати на змащений жиром лист.

Запікати поки не стане злегка рум’яним, при температурі 240 ° С

Спробуйте, ви обов’язково полюбите цей рецепт. Смачного! І з подругами не забудьте поділитися – нехай печуть, та на чай-каву запрошують!

Рецептом поділилась Lyudmila Vasilchuk

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Хрумке ззовні, з ніжним сирним смаком всередині, слоїться і підростає без розпушувача. Це Печиво подобається всім