Складові:
- Болгарський перець — 4-5 шт.
- Філе курки — 1 шт.
- Помідор — 3 шт.
- Цибуля зелена
- Кріп
- Йогурт без добавок 2 ст .л.
- Сир твердий — 150гр
- Спеції
- сіль
- перець.
Приготування:
1. Чистимо перці від насіння. Для начинки нарізаємо куряче філе невеликими шматочками.
2. Помідори почистити від шкірки, зануривши їх в окріп, і нарізати на маленькі кубики.
3. Нарізаємо зелену цибулю і петрушку.
4. Змішуємо нарізане куряче філе, помідори і зелень. Додаємо сіль, перець і додаткові спеції за смаком. Туди ж додаємо 2 ст. л. йогурту без добавок. Перемішуємо.
5. Викладаємо на деко перці і накладаємо вже готову начинку з куркою.
6. Ставимо в розігріту духовку на 180-200 градусів на 30 хвилин.
7. Дістаємо деко і посипаємо кожен перець натертим сиром. Ставимо в духовку ще на 10 хвилин, поки сир розплавиться і утвориться скоринка. Смачного!
Джерело: Пошепки