М’ясо бутербродне замість ковбаски. У школу чи на роботу. Смачно та швидко!

Приготувати це м’ясо на бутерброди замість ковбаси – зовсім просто та швидко! Воно і соковите, і добре ріжеться, і головне – корисне.

Інгредієнти

  • 0,5 кг м’яса (свинини або яловичини),
  • спеції, сіль,
  • 5 зубців часнику,
  • 2–3 ст. ложки олії,
  • 2–3 ст ложки яблучного оцту.

Приготування

М’ясо обмазати спеціями і сіллю, полити оцтом, змішаним з водою (1:1). Залишити на 1–3 год.

У скляну тарілку з кришкою налити олію, викласти м’ясо, зробити ножем отвори, у які вставити часник, закрити кришкою.

Поставити у розігріту до 200 °С духовку, через 20 хв зменшити до 180 °С, запікати 1 год.

Смачного!

Джерело.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

М’ясо бутербродне замість ковбаски. У школу чи на роботу. Смачно та швидко!