Масштабна облава на наркоторговців: задіяна бронетехніка та вертольоти

16 листопада близько 7-ї ранку на Закарпатті силовики влаштували масштабну облаву на наркоторговців, які “захопили” частину державного кордону.

Провели одночасно 100 обшуків як приватних осель потенційних злочинців, так і офіси підприємств. Затримані вже понад 20 осіб, повідомляє Gazeta.ua.

До спецоперації на Закарпатті залучені більше 300 як прокурорсько-слідчих працівників, так і оперативних підрозділів. Також – близько 70 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

Проходить в райцентрі Мукачево та селі Велика Бийгань Берегівського району. Вилучена велика кількість наркотиків.

“Зараз проводять у рамках розслідування кримінального провадження понад 100 обшуків з метою документування протиправної діяльності організованої групи, яка причетна до незаконного відчуження земель прикордонної смуги. Також злочинці займалися організацією протиправного обігу особливо небезпечних наркотичних засобів як на території України, так і за її межами”, – каже прокурор західного регіону Олег Сенюк.

Спецпризначенці в санаторії “Карпати”, що під Мукачевом, затримали Аттілу Горвата. Він більш відомий за прізвиськом “Докі”, пише Mukachevo.net, Його називають організатором “приватного кордону” на Закарпатті вздовж лінії кордону з Угорщиною. Там контрабандою переправляли усе – від цигарок до наркотиків.

“Проводять обшуки в понад 100 приміщеннях учасників злочинних схем. Залучена техніка Держприкордонслужби, особовий склад і прикордонна авіація”, – повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Масштабна облава на наркоторговців: задіяна бронетехніка та вертольоти