Молодий водій автобуса дав усім пасажирам урок. Те, що він зробив, просто захоплює!

Сьогодні став свідком вчинку хлопця років 25, який був водієм автобуса 11.

На зупинці заходить бабуся років 80 і сідає на вільне сидіння, я спостерігаю всю картину вона дістає хустинку і розгортає (там природно копійки) вона налічує потрібну суму і просить водія зупинити.

Він зупиняє все як завжди, бабуся простягає ці гроші і каже «дякую синочок», але водвій гроші не взяв! Він взяв свій гаманець, попросив посидіти хвилини три. Потім він швидко забіг в магазин, купив там 4 пакети молока 2 сметани, хліб, макарони і м’ясо! Біжить і несе ці продукти бабусі.

Бабуся відмовлялася, мовляв не треба мені пенсії вистачає на хліб і все в цьому роді. В результаті хлопець сказав, якщо ви це не візьмете я прям тут цей пакет і викину. Бабуся заплакала гіркими сльозами дякувала йому бажала йому удачі у всього…

Тут він заходить в автобус, і жінка років 40 почала висловлювання, чи варто було заради якогось спасибі витрачати свої гроші і ще наш час затримувати?

Хлопець розвернувся, відчинив двері, і послав цю жінку зі словами: через таких як Ви, люди похилого віку всю молодь вважають невихованою св…лотою, тому-що, ви своїм дітям крім лицемірства і жлобства нічому привити не в силах!

Вона вилетіла як пробка з шампанського з цього автобуса червона як помідор !!! БРАВО хлопчина, ПО БІЛЬШЕ Б ТАКИХ ЯК ТИ !!!

Джерело.

Коментарів: 2
  1. Сергій

    Файна байка! ;-)

  2. Лена

    Молодець!!!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Молодий водій автобуса дав усім пасажирам урок. Те, що він зробив, просто захоплює!