Надзвичайний салат із баклажанів

Салат із баклажанів… Начебто звучить звичайно, але Смакота (SmakotaInfo.com) сьогодні пропонує приготувати баклажани так, що ваші гості, або рідні, з легкістю зможуть переплутати їх із грибочками. Тож до справи

Інгредієнти

  • Баклажани – 4 штуки.
  • Яйця варені – 4-5 штук.
  • Цибуля – 2 штучки невеличкі за розміром.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 1 столова ложка.
  • Олія – для піджарювання.
  • Оцет – 4 столові ложки.

.

Приготування

Баклажани нарізуємо соломкою. Цибулю нарізуємо півкільцями. Баклажани посипаємо сіллю та залишаємо на 15 – 20 хвилин, щоб зійшов гіркуватий смак.

Цибулю необхідно замаринувати. Для цього спочатку заливаємо її окропом. Через 1- 2 хвилини воду зливаємо. Тепер додаємо до цибулі 1 столову ложку цукру та 4 столові ложки оцту (найкраще яблучний оцет). Заливаємо цибулю накриваємо кришкою та даємо трошки постояти у цьому розчині.

Тим часом баклажани обжарюємо на рослинній олії та даємо прохолонути.

Тепер беремо посудину в якій будемо збирати наш салат. Складаємо туди охолоджені баклажани, порізані яйця, віджату замариновану цибулю. Всю цю суміш заправляємо майонезом. Солимо за смаком, перемішуємо та насолоджуємося.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Надзвичайний салат із баклажанів