Найкращий рецепт куті на Святвечір від моєї бабусі! Уся рідня дивується, чому вона у неї така смачна та ніжна! Збeрежіть, такий рецепт не знайдете!

Рецептів куті на Святвечір існує невичерпна кількість. Готуйте  традиційну українську кутю для всієї родини. Смачною вона завжди була у моєї бабусі. Ось рецепт, записуйте.

Кутя – це головна страва Святої Вечері, з неї заведено починати вечерю. Кутя настільки живильна і багата мікроелементами і вітамінами, що її можна сміливо використовувати як самостійну страву для щоденного раціону, і до того ж вона дуже смачна!

Кутя з пшениці та горіхами

Інгредієнти:

  • 1 склянка пшениця,
  • 100 г. маку,
  • 100 г. волоських горіхів,
  • 100 г. родзинок,
  • 1-2 ст.л. меду.

Пшеницю зварити до готовності, але так, щоб не розварилася.

Мак проварити 5-10 хвилин, відцідити і розчавити качалкою про обробну дошку або потовкти в ступі.

Горіхи обсмажити на сковороді, поламати на невеликі шматочки.

Родзинки залити окропом, воду злити, перебрати ягоди, видаляючи плодоніжки.

Пшеницю, мак і горіхи змішати з медом і родзинками.

Бабуся завжди додає халви, яка надає куті неперевершеного смаку! Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найкращий рецепт куті на Святвечір від моєї бабусі! Уся рідня дивується, чому вона у неї така смачна та ніжна! Збeрежіть, такий рецепт не знайдете!