Найкращий спосіб зняти стрес, відповідно до Вашого знаку Зодіаку

Вам краще піти випустити пару або усамітнитися з гарною книгою? Ось що заспокоює кожний знак Зодіаку, інформує Ukr.Media.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Ми всі маємо власний спосіб відпочинку після довгого дня. Але те заняття, яке допомогає зняти стрес одній людині, не завжди може допомогти іншій. Хоча деякі знаки Зодіаку знімають стрес насамоті, Овнам цей варіант не підходить. Будучи фігурою лідера, Овен любить бути товариським і контролювати все. Овен не позбавиться стресу, провівши час наодинці. Не думайте навіть про те, щоб залишитися вдома. Вийдіть! Сходіть на вечірку, якусь урочисту подію чи зберіться компанією. Візьміть друга і вирушайте у нові місця. Овни, вийдіть з дому і візьміть кермо – не дозволяйте життю керувати вами.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Коли мова заходить про те, як зняти стрес, Телець є прямо протилежним Овну. Телець може бути неймовірно впертим, тому, перебуваючи серед людей, можливо ще більше загострити стрес. Натомість Тельцю потрібен час, щоб охолонути і перегрупуватися. Залишайтеся вдома. Вам потрібна комфортна, тиха і спокійна атмосфера. Якщо ви не можете знайти її вдома (занадто багато гучних членів сім’ї), виходьте на прогулянку в тихий парк.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Ніхто не любить нудьгувати, але монотонність, відчуття застрягання в повсякденному житті дійсно спричиняє стрес у Близнюків. Близнюки цікаві. Вони не можуть чекати, щоб отримати нові знання та досвід. Якщо Близнюк відчуває застій, подорожі – це чудовий спосіб усунути стрес у повсякденному житті. Проте, якщо ваш бюджет не дозволяє часто подорожувати, спробуйте переглядати пригодницькі шоу. Все, що буде захоплюючим, цікавим чи освітнім допоможе подолати стрес.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак щиро довіряє лише обраним людям. Він дуже обережний з тими людьми, з якими він розділяє свої найглибші почуття. Навіть якщо ви не пов’язані, проте, якщо Рак довіряє вам, то він вважає вас сім’єю, а сім’я для Раків – найважливіший аспект життя. Тому, коли Рак відчуває себе перевантаженим або пригніченим, він звертається до своїх близьких і знаходить комфорт у своєму оточенні. Проведіть час із сім’єю. Приготуйте щось смачне та поговоріть про свій день. Іноді вам просто потрібно побути з тими, хто є найближчим до вас.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев легкий на вдачу і любить бути активним. Коли Лев відчуває, що йому потрібно зняти стрес, він не повинен просто сидіти і переоцінювати речі. Вийдіть на свіже повітря. А як щодо басейну? Новий похід? Їзда на велосипеді? Лижна поїздка? Зробіть свій власний позитивний досвід. В іншому випадку, Лев буде просто відчувати себе в пастці і ще більше засумує, ніж раніше.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діву легко може переповнювати прагнення досконалості. Діви вивчають кожну деталь і вважають, що майже неможливо відключити свої думки. Коли Діви починають розбиратися з проблемою, вони починають думати по спіралі і ще більше в них заглиблюватись. Щоб зупинити цей процес, Діви потребують зосередження на чомусь іншому, на чому вони можуть використовувати свої аналітичні навички позитивно. Коли в останній раз ви відвідували нову картинну галерею? Розуміючи і споглядаючи мистецтво, ви зможете поживити свій гострий розум.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези ненавидять дисбаланс. Вони витрачають багато часу і енергії, намагаючись створити гармонію між людьми і гармонію в їхньому житті. Якщо їхній баланс між роботою та життям вийде з-під контролю, то краще всього зробити так, щоб Терези займалися своїми улюбленими речами. Прочитайте хорошу книгу. Послухайте хорошу музику, їжте смачний торт, або йдіть до своєї улюбленої кав’ярні. Будьте активними, але не занадто. Знайдіть час для себе, але не будьте ізольованими. Терези найщасливіші, коли знаходять цей баланс.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон є, у певному сенсі, найтемнішим знаком Зодіаку. Скорпіони відчувають себе дуже глибоко і не уникають негативів у житті. Насправді, якщо Скорпіон відчуває себе пригніченим або втомленим, то він може почувати себе краще, коли заглиблюється у таємниці та містику. Це може здатися незвичайним. Переглядайте в Інтернеті розповіді про містикута містичний досвід; заплануйте похід невідомо в якому напрямку. Відчувши все це і провівши свій час таким чином, Скорпіон зможе прийти в себе.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець не любить залишатися один. У часи нещастя або стресу цей знак повинен бути в хорошій компанії. Однак Стрілець також любить відчувати, що він знаходиться в безпечному місці. Таким чином, замість того, щоб виходити на вечірку, він би краще сам її організував і запросив друзів. Добрі друзі дадуть Стрільцю такий необхідний перепочинок. Це найкращий спосіб для Стрільця відновлюватися та відпочивати. Дивовижна їжа, дивовижна музика, дивовижні люди. Танцюйте, танцюйте, танцюйте!

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козеріг жадає певної структури. В той час, як інші знаки отримали б стрес через те, що у них занадто багато роботи, Козеріг буде найбільше схвильований через відсутність роботи. Це знак, який завжди хоче бути на коні. Якщо Козеріг відчуває себе втомленим, то найкращим рішенням є спроба відновити контроль над ситуацією. Розплануйте свій наступний тиждень. Що потрібно зробити? Як? Де? Складіть перелік, складіть декілька списків. Напишіть цілу книгу списків!

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Багато людей вважають, що розвантаження означає відключення мозку, але це не так, особливо для інтелектуального Водолія. Відкиньте свій розум від ваших життєвих стресів, зосередившись на іншому місці. Для Водолія, робити щось не постійне, одноразове, є найкращим способом для оновлення. Зробіть щось спонтанне. Сходіть до нового ресторану. Підіть на концерт. Сходіть на цікаві лекції. Розум Водолія постійно жадає нового досвіду і постійного навчання.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби не люблять нічого більше, ніж поринути у свій власний світ. Вони завжди використовують свою уяву, незважаючи на те, чи вони знаходяться у стресі, чи ні. Ця навичка стає надзвичайно корисною, коли їм потрібно зняти стрес. Саме в їх творчості Риби можуть знайти втечу і полегшення. Щоб допомогти Рибам заспокоїтись та відновити рівновагу, варто мріяти, медитувати, візуалізувати, створювати дошку для бачення, писати у своєму журналі. Якщо у вас сильний стрес, але ви думаєте, що у вас немає часу для медитації, краще подумайте ще раз!

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Найкращий спосіб зняти стрес, відповідно до Вашого знаку Зодіаку