Оригінальний “Вишневий соус до м’яса”. Такого ви ще не пробували

Вишневий соус стане оригінальним доповненням до соковитої свинини, яловичини або баранини.

У ньому поєднається солодкуватий смак вишні з гостротою перцю чилі.

Саме вишневий соус надасть особливої родзинки вашим м’ясним стравам.

Інгредієнти

  • вишня без кісточок – 200 г.
  • часник – 3-4 зубчики.
  • перець чилі – 1/2 стручка.
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • соєвий соус – 1 ч.л.
  • сушений базилік – 1 ч.л.

Приготування

Вишню миємо та видаляємо кісточки, відважуємо 200 г. Кладемо вишню в чашу блендера і подрібнюємо в пюре. Виливаємо пюре в каструлю, доводимо до кипіння і проварюємо хвилин 10 на маленькому вогні.

Поки вишня вариться, чистимо часник, чистимо від насіння перець чилі. Перець ріжемо кільцями. Подрібнюємо часник та перець в блендері, додаємо в киплячий соус, додаємо сіль та цукор. Додаємо сушений базилік, варимо ще 15-20 хвилин. Переливаємо в стерильну банку, охолоджуємо і ставимо в холодильник.

Подаємо соус в холодному вигляді. Смачного!

Джерело: Смакота

 

 

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Оригінальний “Вишневий соус до м’яса”. Такого ви ще не пробували