Підкріпіться вітамінами і мікроелементами: скумбрія, запечена на подушці з овочів

Ароматна і дуже смачна страва до вечері!

Складові: 

  • Скумбрія — 300 г
  • Помідор — 1 шт
  • Болгарський перець — 1 шт
  • Цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Лимон — 1/2 шт
  • Сіль, спеції — за смаком

Приготування: 

Нарізаємо моркву кільцями, бланшуємо помідор і знімаємо з нього шкірку, нарізаємо кубиками.

Цибулю нарізаємо півкільцями. Перець нарізаємо кубиками.

Всі овочі змішуємо.

Рибу чистимо і ретельно миємо.

Поливаємо рибу зверху лимонним соком, а також змащуємо соком рибу всередині.

Солимо і посипаємо приправами за смаком.

Ми залишаємо на 20 хвилин промаринуватися.

Кладемо овочі на дно рукава для запікання, потім кладемо зверху скумбрію і зав’язуємо кінець пакету.

Запікаємо при 200 С протягом 20-30 хвилин.

Подаємо рибу разом з овочами.

Джерело: Пошепки

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Підкріпіться вітамінами і мікроелементами: скумбрія, запечена на подушці з овочів