“Пішла до школи і не повернулася” – 12-річну дівчину шукають батьки

У Кропивицькому зникла 12-річна Катерина Добродій. Зранку 8 грудня вона вийшла з дому на вул. Івана Богуна і мала їхати до школи №14 на Ковалівці.

У навчальному закладі дівчина так і не з’явилася. Про це у Facebook повідомляє кропивничанка Олена Кривоблоцька-Войчук, пише Gazeta.ua.

Інформацію про зникнення дитини підтвердили у відділі комунікації поліції області. Місцезнаходження дитини не відомо досі.

“8 грудня до поліції із заявою звернулися батьки неповнолітньої і повідомили, що їхня донька зранку вийшла до школи і додому не повернулася. Працівники поліції оперативно відреагували на повідомлення. Як з’ясувалося, дитина у цей день до школи не приходила. Поліцією вживаються усі необхідні можливі заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження дівчинки”, – повідомили у прес-службі поліції області.

Дівчина була одягнена у помаранчеву куртку з капюшоном, сині джинси, рожеві чоботи. Обличчя дівчини вкрите веснянками, на правій щоці є невелика родимка.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Пішла до школи і не повернулася” – 12-річну дівчину шукають батьки