Пляцок “Флірт” із сирним прошарком і персиками

У цьому пляцку смачно все: і шматочки шоколаду у бісквіті, і персики у кремі, і ніжний-ніжний сирний корж.

Інгредієнти

Бісквіт з шоколадом:

  • 8 яєць
  • 1 скл. цукру
  • 1 п. ванільного цукру
  • 1 скл. борошна
  • 3 ст. л. олії
  • 100 г темного шоколаду
  • 2 ч. л. розпушувача

Сирний корж:

  • 500-700 г сиру
  • 1 скл. цукру
  • 50 г масла
  • 1 ванільний пудинг (або 2 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. манки, 1 п. ванільного цукру)
  • 4 яйця

Крем:

  • сік з персиків
  • 1 п. ванільного пудингу
  • 3/4 скл. цукру
  • 400 г масла

Також 1 б. консервованих персиків. Форма 20Х30 см.

Приготування

Бісквіт. Збити білки з цукром та ванільним цукром, жовтки з олією, додати борошно, просіяне розпушувачем, змішати. Розділити тісто на 2 частини. До кожної перед випіканням додати тертий шоколад. Пекти близько 20-30 хв при 180 ОС.

Сирний корж. Сир перемолоти,змішати жовтки з цукром та ванільним цукром, додати масло, пудинг. Збити білки. Усе разом збити. Вилити у форму, застелену пергаментом. Пекти 40 хв при 180 ОС. Остудити.

Крем. Змішати пудинг з частиною персикового соку, решту ставити з цукром на вогонь, з’єднати, заварити до загустіння. Остудити. Збити масло, додаючи поступово пудингову масу.

Скласти пляцок: корж з шоколадом, крем, порізані персики, крем, сирний корж, крем, персики, крем, корж з шоколадом.

Рецептом пляцка поділилася Ірина Паращак із міста Дрогобича

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Пляцок “Флірт” із сирним прошарком і персиками