Світле тісто
- 150 г маргарину
- 1 скл. цукру
- 3 яйця
- 1,5 ст. л. порошку до печива
- 1,5 скл. борошна
Темне тісто
- 150 г маргарину
- 1 скл. цукру
- 3 яйця
- 2 ст. л. какао
- 1 ч. л. соди гашеної оцтом
- 2 ст. л. горілки
- 1,5 скл. борошна
Крем
0.5 скл молока +0.5 скл цукру,щоб закипіло, тим часом збити 0.5 скл цкру +1 яйце на гоголь-моголь і влити до молока,помішувати, заварити..
Вистигне, збивати масло 200гр+ по 3 ложки давати завареного молока з яйцем..
Тісто
Маргарин збити з цукром. Збиваючи, додати яйця по одному. Додати решту інгрідієнтів.
Тісто (і темне, і світле) вийде такої консистенції як сметана. Кожне тісто (і темне, і світле) ділимо на 3 частини. На змащене деко викладаємо ложкою світле тісто, зверху темне тісто, розгладжуючи ложкою. Випікаємо три таких коржі.
Крем
Яблука почистити, порізати пластинками. З цукру і води зварити сироп, вкинути туди яблука і проварити кілька хвилин (приблизно 5 хв.). Яблука не повинні розваритись. Відцідити їх і охолодити.
Перемастити коржі кремом, додаючи яблука зверху…
Автор: Надюша Печенюк