Попередьте усіх! Перехід на літній час 2019. Коли переводять годинники в Україні

В кінці березня в Україні традиційно переводять годинники на літній час, тобто стрілки обертають на годину вперед. Цього року це відбудеться в ніч з 30 на 31 березня о 3 годині ранку.

Зазначимо, що з цього часу в неділю, 31 березня, весь транспорт курсуватиме вже за літнім часом.

Через те, що більшість людей не готуються до переходу на літній час виходить, що вони сплять на годину менше. Відповідно організм отримує певний стрес, нервова система не відпочиває в достатній мірі і виникають проблеми зі здоров’ям.

Щоправда, лише в деяких випадках, переведення годинника здатне викликати депресію, призвести до підвищеної стомлюваності і поганої працездатності.

Щоб цього не сталося, необхідно зробити декілька простих правил. За тиждень до переведення стрілок лягайте спати на 15-30 хвилин раніше, ніж зазвичай. Уникайте психологічних і фізичних перевантажень, які можуть погіршити перехід на літній час.

Корисно відмовитися від кави в другій половині дня, вживання алкоголю та шкідливої ​​їжі. Їх краще замінити свіжими овочами і фруктами. Корисно виходити на вечірню прогулянку і не користуватися гаджетами за годину до сну.

Нагадаємо, Комітет із питань транспорту та туризму Європейського парламенту схвалив проект про скасування переходу на літній та зимовий час в Євросоюзі.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Попередьте усіх! Перехід на літній час 2019. Коли переводять годинники в Україні