Порошенко вражений темпами реформ в Україні

Президент перерахував найуспішніші закони.

Темпи економічних реформ, що реалізуються в Україні, дійсно вражають.

Про це президент України Петро Порошенко написав на своїй сторінці в Facebook.

«76-е місце в рейтингу Doing business (рейтинг легкості ведення бізнесу Світового банку. Рейтинг охоплює 190 країн )  – недостатній результат для України. І ми рішуче рухаємося вперед, щоб підвищити позиції нашої країни: про це свідчить і новий закон про податок на виведений капітал, і створення Національного бюро фінансових розслідувань, і закон про заборону “маски-шоу” на підприємствах, і закон про приватизацію, і завершення конкурсу на зв’язок 4-го покоління. Це темпи реформ, які дійсно вражають », – зазначив президент.

Нагадаємо, раніше Державний департамент США закликав Україну подвоїти зусилля з проведення реформ.

20 лютого прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що українській владі за чотири роки, що минули після Революції гідності, не вдалося забезпечити стійке економічне зростання і кардинально поліпшити якість життя громадян відповідно до потенціалом країни.

Для продовження співпраці України з МВФ країні необхідно провести ряд реформ: забезпечити відповідність пенсійної реформи цілям співробітництва, прийняти закон про приватизацію, привести тарифи на газ у відповідність з імпортним паритетом, створити Антикорупційний суд і забезпечити виконання бюджету на 2018 рік з дефіцитом не більше 2 5 % ВВП.

Джерело: ТСН

Коментарів: 1
  1. Trofim

    Реформи, що проводяться в Україні, не є законними. Власне кажучи, яких правових рішень від діючої влади ми можемо очікувати, якщо ми другий рік – з квітня 2016 року – живемо в умовах конституційного перевороту. З однієї простої причини, тому що в квітні 2016 року неіснуюча коаліція проголосувала за «недоправітельство» Гройсмана. І це все покриває гарант Конституції Петро Порошенко і його кум – генеральний прокурор України. Про правові рішеннях тут говорити не доводиться. Членами коаліції є «Народний фронт» і Блок Петра Порошенка «Солідарність». За уряд Гройсмана було віддано близько 200 голосів, плюс-мінус. А голосів повинно бути, згідно із законодавством, 226. По суті, все це можна трактувати як конституційний переворот. Іншими словами, група політичних «еліт» узурпувала владу в нашій державі. Є закон «Про Кабінет міністрів України». Там чітко закріплені законодавчі норми про те, коли уряд є повноцінним. У нас уряд був проголосовано неіснуючої коаліцією. На Україні сьогодні геноцид населенія.І виникло це явище в результаті державного перевороту в 2014года. Після чого почалося руйнування інститутів государственності.Полная безнадійність і бесперспектівность.Еслі найближчим часом не зміниться влада на адекватних нормальних людей, то потім вже буде пізно. :sad: :cry:

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Порошенко вражений темпами реформ в Україні