“Проблема не у вчителях! Проблема в батьках!” – вчитель, який вийшов на пенсію, написав лист батькам

У більшості людей склалася негативна думка про сучасні школи, і вони звинувачують у всьому систему. А цей вчитель, вийшов на пенсію і написав лист в газету, щоб нарешті висловити і свою думку.

Ми пропонуємо вам прочитати лист і повідомити нам, згодні ви з нею чи ні!

Ось цей лист:

Як учитель, який вийшов на пенсію, я втомився від усіх людей, які нічого не знають про державні школи, які не в курсі сучасних реалій, або які думають, що потрібно виправити систему освіти.

Проблема не у вчителях! Проблема в батьках! Вони не вчать дітей хорошим манерам і повазі – у дітей немає елементарних навичок того, як ладнати з іншими людьми.

Діти приходять в школу в туфлях, які коштують дорожче одягу вчителя – в той же час у них з собою немає ні зошити, ні олівця.

Замість того, щоб звинувачувати школу, подивіться на батьків і їх дітей. Чи ходять батьки на батьківські збори? Розмовляють з вчителями?

Чи роблять вони все, щоб діти приходили підготовленими і мали всі необхідні канцтовари? Чи стежать вони, щоб діти виконували домашнє завдання?

Чи беруть учні участь в житті класу? Вони роблять домашні завдання? Слухають на уроках вчителя?

Коли ви врахуєте ці фактори, ви зрозумієте, що це не школи не справляються, а батьки. Вчителі не можуть зробити те, що можуть батьки.

Поки батьки не виконують свої обов’язки, нічого не покращиться!”

Фото ілюстративне!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Проблема не у вчителях! Проблема в батьках!” – вчитель, який вийшов на пенсію, написав лист батькам