Пропонуємо сьогодні приготувати простий, але дуже ніжний і смачний, рулет з яблуками. Такий рулет обов’язково вийде навіть у господинь-початківців і у тих хто не дуже дружить з бісквітним тістом.
Інгредієнти
Для тіста
- Яйця – 3 штуки
- Борошно – 3 ст.л.
- Розпушувач – ½ ч.л.
- Цукор – 4 ст.л.
Для начинки
- Яблука – 4 штуки
- Цукор – 2 ст.л.
- Лимонна цедра – 1 ч.л.
Приготування
Яблука чистимо та тремо на тертці, віджимаємо сік, перемішуємо з цукром та лимонною цедрою.
Викладаємо яблучну начинку на деко, застелене пергаментом та змащене маслом, розрівнюємо ложкою.
Білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром, всипаємо борошно з розпушувачем, добре перемішати.
Збити білки до піків, додати в тісто. Тісто викласти на яблучну суміш, вирівняти ложкою.
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Деко з готовим бісквітом, накриваємо рушничком рушником, перевертаємо начинкою догори, папір знімаємо та одразу ж згортаємо корж в рулет (начинка буде всередині).
Присипати рулет з яблуками цукровою пудрою. Смачного!
Джерело: Все для дітей