Простий спосіб позбутися від комарів

Ось, як позбутися від комарів.

Якщо ваша дача знаходиться посеред лісу, це майже завжди означає, що нашестя комарів неминуче. Ось кілька порад на тему про те, як позбутися від комарів.

1. Сто грамів камфори або валер’янки, випаровувані над вогнем, позбавлять від мух і комарів навіть дуже великі приміщення.

2. Дрібно наріжте свіже листя черемхи або горобини і натріть відкриті ділянки шкіри.

3. Ефірні олії гвоздики, базиліка, анісу, евкаліпту допомагають. Змастіть відкриті ділянки шкіри (5-10 крапель на склянку води), або киньте на джерело вогню – в камін, багаття, на свічку або розігріту сковороду. Змочіть олією цих рослин ватку і покладіть на підвіконня.

4. Свіжі гілки бузини поставте в кімнату, вони відлякують комарів так само, як і запах листя томату.

5. Якщо ви вирішили посидіти на природі – киньте в багаття гілочки ялівцю.

6. Запах кедрової олії відлякує не тільки комарів, але також мух і тарганів.

7. Жодна комаха не доторкнеться до обличчя, якщо вмиватися відваром з коріння полину (жменю різаних коренів залити 1,5 літрами води, довести до кипіння, настояти 20-30 хв.).

8. Коли у вас закінчиться рідина для електричного фумігатора, не поспішайте бігти в магазин за змінним блоком. Залийте в порожню пляшку 100% екстракт (!) евкаліпта. Комарі забудуть дорогу у ваш будинок.

Джерело: Блискавка

Коментарів: 1
  1. Іван

    Позбутися комарів.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Простий спосіб позбутися від комарів