Для любителів капусти, курячого філе та бринзи – це відмінна страва!.
До рулетиків можна подати соус на свій смак або просто прикрасити зеленню
Інгредієнти
- капуста білокачанна – 1 головка.
- куряче філе – 1 шт.
- бринза – 200 г.
- яйце – 2 шт.
- борошно – 2 ст.л.
- мелений чорний перець – до смаку.
- перець чилі пластівцями – до смаку.
- олія – 3 ст.л.
- часник – 2 зубчики.
- майоран сушений – 1 г.
- сіль – до смаку.
Приготування
Капусту розбираємо на листя, кидаємо по одному в окріп, щоб листя запарилось.
Куряче філе нарізуємо на смужки, бринзу на брусочки.
На кожен листок капусти викладаємо смужки філе і шматок бринзи, перчимо та солимо до смаку. Загортаємо як голубці. Паніруємо у борошні. Обмочуємо у збитому яйці. До яйця додаємо натертий на дрібній тертці часник, трохи сушеного майорану і меленого чорного перцю.
Викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо на олії з усіх боків до золотистої скоринки. Приблизно по три хвилини на кожну сторону (їх у нас чотири) на невеликому вогні до готовності. Рулетики з капусти готові!
Джерело: Смакота