Рецепт оригінальних рулетиків з капусти

Для любителів капусти, курячого філе та бринзи – це відмінна страва!.

До рулетиків можна подати соус на свій смак або просто прикрасити зеленню

Інгредієнти

  • капуста білокачанна – 1 головка.
  • куряче філе – 1 шт.
  • бринза – 200 г.
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 2 ст.л.
  • мелений чорний перець – до смаку.
  • перець чилі пластівцями – до смаку.
  • олія – 3 ст.л.
  • часник – 2 зубчики.
  • майоран сушений – 1 г.
  • сіль – до смаку.

Приготування

Капусту розбираємо на листя, кидаємо по одному в окріп, щоб листя запарилось.

Куряче філе нарізуємо на смужки, бринзу на брусочки.

На кожен листок капусти викладаємо смужки філе і шматок бринзи, перчимо та солимо до смаку. Загортаємо як голубці. Паніруємо у борошні. Обмочуємо у збитому яйці. До яйця додаємо натертий на дрібній тертці часник, трохи сушеного майорану і меленого чорного перцю.

Викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо на олії з усіх боків до золотистої скоринки. Приблизно по три хвилини на кожну сторону (їх у нас чотири) на невеликому вогні до готовності. Рулетики з капусти готові!

Джерело: Смакота

 

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рецепт оригінальних рулетиків з капусти