Рулет «Ягоди на снігу» з консервованої вишнею. Від тандему кислого і солодкого ще ніхто не встояв!

Багато говорять, що цей бісквітний рулет з ягодами — сезонний десерт. Все із-за назви: піч і подавати такий потрібно тільки взимку і з особливого приводу. Так, рулет «Ягоди на снігу»можна прийняти за частування чисто холодного часу року, але навіть влітку шматочок десерту прямо з холодильника з ідеально застиглим кремом охолоджує ідеально. Та й смакові рецептори в захваті.

Приготувати сам рулет не так просто, як багато хто вважає: корж для нього недостатньо пропікається, то постійно кришиться. Але наша покрокова інструкція та правильні пропорції інгредієнтів підкажуть вам, як приготувати ягідний рулет, якому немає рівних.

Інгредієнти

  • Яєчні білки:5 шт.
  • Яєчний жовток:5 шт.
  • Цукор:300 г
  • Пшеничне борошно:1 скл.
  • Молоко:2 ст. л.
  • Соняшникова олія:2 ст. л.
  • Ванілін:2 трісок.
  • Вершки:500 мл
  • Сир «Філадельфія»:200 г
  • Лікер:2 ст. л.
  • Консервовані вишні:150 г
  • Кокосова стружка:1 ст. л.

Приготування

Збийте жовтки з 100 г цукру. Влийте молоко. Збийте ще раз. Додайте рослинне масло, просіяне борошно і дрібку ваніліну. Збийте до однорідності.

Збийте білки з 50 г цукру. Акуратно введіть білкову масу в борошняну. Збийте все міксером ще раз.

Застеліть деко пергаментним папером. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Перелийте тісто на деко. Випікайте 12 хвилин при температурі 170 °С.

Збийте вершки з 100 г цукру, сиром «Філадельфія» і щіпка ваніліну до густого крему.

Змішайте 50 мл теплої води, 2 ст. л. цукру і лікер. Просочення готове.

Дістаньте бісквітний корж з духовки. Зніміть пергамент. Використовуючи новий пергаментний аркуш, розкатати корж в рулет, поки він ще теплий. Відставте до повного охолодження.

Акуратно розгорніть рулет, просочіть його. Потім змастіть половиною крему і викладіть вишню. Скрутіть рулет. Змастіть другою половиною крему. Посипте кокосовою стружкою і прикрасьте ягодами.

До речі, для прикраси можна використовувати будь-які ягоди за смаком. Якщо захочеться замінити вишні, дотримуйтесь кулінарним покликом. Але, як показує досвід, тандем солодкого крему і кислуватих ягід — те, чого не можна змінювати. Дивіться відео, готуйте бісквітний рулет з ягодами в задоволення і обов’язково діліться рецептом.

Джерело: Це Смак

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Рулет «Ягоди на снігу» з консервованої вишнею. Від тандему кислого і солодкого ще ніхто не встояв!