Синоптики прогнозують мокрий сніг, ожеледицю та до 10 градусів нічних морозів

В окремих регіонах навіть удень буде мінусова температура.

Найближчими днями в Україні похолодає, уночі на Сході будуть суттєві морози – до 5-10 градусів. На дорогах – ожеледиця. Також періодично йтимуть дощі з мокрим снігом.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру, повідомляє ТСН.

ЧЕТВЕР, 23 ЛИСТОПАДА

Мінлива хмарність. У східних областях невеликий, на Луганщині помірний сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура протягом доби 0-5 градусів морозу.

На решті території без опадів, лише на заході країни вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ. У західних та північних областях уночі та вранці слабкий туман. Температура вночі 2-7 градусів морозу, на Прикарпатті та Закарпатті місцями 0-3 градуси тепла. Вдень від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла. На заході та крайньому півдні країни подекуди 5-9 градусів тепла.

Вітер північно-західний, на Правобережжі переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Київ. Мінлива хмарність. Без опадів. Уночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-8 м/с. Температура вночі 3-5 градусів морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

П’ЯТНИЦЯ-СУБОТА, 24-25 ЛИСТОПАДА

Мінлива хмарність. У східних областях 24 листопада невеликий сніг, 25 листопада без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10 градусів, удень 0-5 градусів морозу.

На решті території без опадів. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Удень 25 листопада у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла. У західних областях та на Одещині вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 4-9 градусів тепла.

Київ. Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

НЕДІЛЯ-ПОНЕДІЛОК, 26-27 ЛИСТОПАДА

У західних, північних та більшості центральних областей 26 листопада невеликий, 27 листопада помірний дощ та мокрий сніг. На решті території, вночі 26 листопада в Україні, крім заходу, без опадів.

Температура у східних областях уночі 4-10 градусів морозу, вдень близько нуля. На решті території вночі від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу (26 листопада на заході 0-5 градусів тепла). Вдень 26 листопада 2-8 градусів тепла, 27 листопада від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла.

Київ. 26 листопада вночі без опадів, удень невеликий дощ. 27 листопада помірний дощ та мокрий сніг. Температура вночі близько нуля. Вдень 26 листопада 4-6 градусів тепла, 27 листопада 1-3 градуси тепла.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Синоптики прогнозують мокрий сніг, ожеледицю та до 10 градусів нічних морозів