Сирник “Білий пух”(на білках)

Інгредієнти

пісочне тісто:

  • 2 склянки борошна
  • 220 г холодного масла
  • 2 яєчні жовтки
  • 80 г цукру
  • 2 плоских чайних ложок порошку для випічки

маса сирна:

  • 1 кг сиру домашнього
  • 12 білків
  • 300 г цукру
  • 150 г вершкового масла
  • 6 столові ложки вершків 35%
  • 1 ванільний пудинг (40 г)
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 2 столові ложки сухих вершків
  • 100 г родзинок
  • 1 плоска ложка пшеничного борошна
  • цукрова пудра

Приготування

Пісочне тісто:

Всі інгредієнти замісити у однорідне тісто(швидко). Розділити на дві частини. Форму  24 * 33 см викласти на дні розкачаним тістом(тісо наколоти вилкою) та помістити в холодильник(а решту тіста в морозилку) на 30 хв. Випікати на 180 градусах близько 20 хвилин для золотистого кольору.

Сирна маса:

Збити білки до жостких піків  з половиною цукру.

Сир змішайте міксером з сухими інгредієнтами, обережно додайте збиті білки, наприкінці додайте родзинки, посипані борошном і змішайте.

Налийте сирну масу на запечене пісочне тісто. Зверху, протріть другу частину тіста на крупній терці.

Покладіть в нагріту духовку на 180 градусів і запікайте близько 1 години. Якщо під час випікання верхівка буде занадто пригорати, щоб покрийте її  папером для випікання.

Після випікання вимкніть духовку, але залиште сирни к протягом 2-3 годин у духовці. Зніміть і охолодіть. Перед подачею посипати цукровою пудрою. Смачного!

Джерело: Ням-Ням за 5 хвилин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Сирник “Білий пух”(на білках)