СКЛАДОВІ
- млинці (18 см в діаметрі) 11 шт.
- цукор 120 г (за смаком)
- сир домашній 250 г
- цедра одного апельсина
- яйця 3 шт.
- пюре гарбуза (печеного) 540 г
- крохмаль кукурудзяний (з гіркою) 1 ст.л.
- сметана 80 г
Приготування
Сир, 100г цукру, 500г пюре гарбуза, цедру, 2 яйця і крохмаль добре перемішати. Дно рознімної форми 18 см в діаметрі застелити пекарським папером, боки змастити вершковим маслом.
На дно покласти млинець, зверху млинця 2 ст. ложки з гіркою гарбузової маси, знову млинець, маса гарбузова і так чергувати поки не закінчиться гарбузова маса.
Зверху повинен бути гарбуз, один млинець залишиться, ми його покладемо потім. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-45.
Для заливки верху запіканки змішати 80 г сметани, 20 г цукру, 1 яйце і 40 г пюре гарбуза. Дістати готову запіканку з духовки, покласти млинець, залити заливкою і відправити в духовку ще хвилин на 10-12. Остудити і тоді зняти бортики від форми. Смачного!
Джерело: Ням-Ням за 5 хвилин