Запіканка з млинців та гарбуза

СКЛАДОВІ

  • млинці (18 см в діаметрі) 11 шт.
  • цукор 120 г (за смаком)
  • сир домашній 250 г
  • цедра одного апельсина
  • яйця 3 шт.
  • пюре гарбуза (печеного) 540 г
  • крохмаль кукурудзяний (з гіркою) 1 ст.л.
  • сметана 80 г

Приготування

Сир, 100г цукру, 500г пюре гарбуза, цедру, 2 яйця і крохмаль добре перемішати. Дно рознімної форми 18 см в діаметрі застелити пекарським папером, боки змастити вершковим маслом.

На дно покласти млинець, зверху млинця 2 ст. ложки з гіркою гарбузової маси, знову млинець, маса гарбузова і так чергувати поки не закінчиться гарбузова маса.

Зверху повинен бути гарбуз, один млинець залишиться, ми його покладемо потім. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-45.

Для заливки верху запіканки змішати 80 г сметани, 20 г цукру, 1 яйце і 40 г пюре гарбуза. Дістати готову запіканку з духовки, покласти млинець, залити заливкою і відправити в духовку ще хвилин на 10-12. Остудити і тоді зняти бортики від форми. Смачного!

Джерело: Ням-Ням за 5 хвилин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Запіканка з млинців та гарбуза