Генсек НАТО летить в Україну

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг прибуде в Україну з дводенним візитом, в рамках якого зустрінеться з президентом Петром Порошенко і візьме участь в засіданні комісії НАТО-Україна. Про це повідомляє «сайт segodnya.ua».

Засідання комісії під головуванням Петра Порошенка буде проведено 10 липня з нагоди 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.

Крім того, в ході візиту Йенс Столтенберг виступить з промовою у Верховній Раді, зустрінеться зі спікером і главами парламентських фракцій. Генсек НАТО проведе двосторонню зустріч з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, і відкриє нову будівлю представництва НАТО в Україні.

Відзначимо, що в день прибуття Йенса Столтенерга в Україні набуде чинності закон, який відновлює курс України на членство в НАТО.

Нагадаємо також, що сьогодні, 9 липня, в Україну прилетять генсек ООН Антоніу Гутерріш і держсекретар США Рекс Тіллерсон.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Генсек НАТО летить в Україну