Білоруси женуть російських військових додому (фото)

Жителі білоруського міста Брест вкрай негативно поставилися до прибуваючих російськиъ військових

Про це журналістам розповіли патріотично налаштовані активісти з Бреста, інформує Politeka.

У місті росіян зустрічають плакатами з гаслами «Де російська армія, там війна!», а також «Російський солдат, йди додому!».

Такі плакати розклеїли на афішах, стовпах і стендах в центрі Бреста, а також на зупинках громадського транспорту, і в багатьох людних місцях.

Активісти пояснили, що гасло «Російський солдат, йди додому!» колись використовували окуповані СРСР країни Східної Європи, в той час як «окупація нашої країни триває досі».

«Ці військові навчання насправді треба називати «Антизахід-2017», тому що вони спрямовані проти Європи, і отже, проти європейського майбутнього Білорусі», – заявили активісти.

Нагадаємо, 15 серпня на територію Білорусі почали прибувати військовослужбовці збройних сил Російської Федерації для участі в навчаннях «Захід-2017», які розпочнуться 14 вересня і триватимуть до 20 вересня.

У Москві і Мінську заявляють, що в маневрах візьмуть участь 12,7 тис. осіб, з яких 3 тис. – це російські військові. Однак незалежна преса в Білорусі пише про прибуття 24 тис. військових РФ.

За матеріалами «Хартыя`97»

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Білоруси женуть російських військових додому (фото)