“Чоловік приховував, що багатий поки я не наpoдила йому сина: правда розкрилася у день виписки з пoлoгoвoгo”

Мілана з Давидом познайомилися в лікарні: чоловіка привезли до лікарні з болями в животі, а дівчина була його лікарем. Давид спочатку жартував над Міланою, адже вона була зовсім молода і нещодавно закінчила навчання. Але за час, проведений у відділенні, чоловік сильно перейнявся турботливою і красивою дівчиною і став залицятися до неї. Він надсилав квіти кур’єром, а на день виписки взагалі запросив її в театр. Мілана погодилася.

Стосунки невдовзі переросли в сімейні і молоді люди одружились. Подружжя жило в квартирі Мілани, тому що квартира чоловіка перебувала в іншому кінці міста і добиратися до роботи було далеко.Через рік Мілана зaвaгітнiла. Давид був дуже радий, що скоро стане батьком і готував якийсь сюрприз для дружини. Як вона його не питала, але він не говорив.

Мілана наpoдила здоровенького хлопчика. У день виписки Давид зустрів її на величезному лімузині з батьками жінки, купою квітів та повітряних кульок. Жінка була здивована і навіть спочатку хотіла трохи посварити чоловіка, що не варто було так витрачатися. Однак наступний подарунок змусив її ще більше посміхнутися: красива каблучка у вигляді маленької дитячої ніжки і великим дорогоцінним каменем.

Лімузин рушив, але на виїзді з території пoлoгoвoго будинку, він раптово повернув в інший бік і Мілана не розуміла куди вони їдуть.

-«Милий, куди ми їдемо? Адже наш будинок в іншій стороні!»

-«Скоро все дізнаєшся, сподіваюсь тобі сподобається!»

Лімузин зупинився в одному з елітних районів міста. Подружжя з дитиною і батьками жінки піднялися на ліфті на один з вищих поверхів. Давид купив величезну чотирьохкімнатну квартиру і обставив її найдорожчими і найякіснішими технікою і меблями. А дитячу він зробив так, що складалося таке враження, що він скупив весь дитячий магазин.

Давид зізнався, що є засновником величезної юридичної фірми та попередня дружина тільки була з ним з-за грошей і він вирішив знайти ту, яка візьме його з усіма недоліками, та до того ж і не багатим. Він хотів зізнатися раніше у всьому, але знаючи запальний характер Мілани боявся, що вона від нього піде.

Джерело.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Чоловік приховував, що багатий поки я не наpoдила йому сина: правда розкрилася у день виписки з пoлoгoвoгo”