Депутата Ляшка спіймали на хабарі під портретом Шевченка (фото)

Як стало відомо, затриманий сьогодні депутат Вінницької обласної ради, представляв Радикальну партію Олега Ляшка

Прокуратура Вінницької області затримала на хабарі депутата Вінницької обласної ради – голову постійної комісії з питань охорони навколишнього природного середовища. Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Депутат отримав хабар в сумі 3 тисячі доларів США за позитивні висновки комісії та підготовку проекту рішення Вінницької обласної Ради. Вона мала погодити продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки однієї з ділянок пісковиків у Ямпільському районі Вінницької області.

Правоохоронці не називають прізвище затриманого, але згідно з даними на сайті Вінницької облради, комісію очолює член територіальної організації Радикальної партія Олега Ляшка Володимир Крисько.

За вчинене кримінальне правопорушення депутату загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, повідомляють у прокуратурі.

Джерело: Politeka

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Депутата Ляшка спіймали на хабарі під портретом Шевченка (фото)