Дзеркальна глазур для торта. Рівно лягає і робить ідеальні потьоки!

Пробувала різні рецепти дзеркальної глазурі. Переважно виходить дорого,  багато складників і мороки. А недавно зробила експеримент і він вдався. Ділюся рецептом, який тепер завжди використовую!

Потрібно

  • 100 г вершків (35%)
  • 60 г цукру
  • 20 г масла
  • 1 ст. ложка води
  • 1 ч. ложка желатину
  • барвник.

100 г вершків (35%) , 60 г цукру, 20 г масла поставити на плиту і варити 5 хв, помішуючи. Попередньо замочити в 1 ст. ложці води 1 ч. ложку желатину. Зняти вершки з вогню і додати барвник і желатин. Все добре розмішати і трохи охолодити. Глазур добре лягає на торт і виходять ідеальні потьоки.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дзеркальна глазур для торта. Рівно лягає і робить ідеальні потьоки!