Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!

Бажання приготувати японський чізкейк зародилося у мене після перегляду ролика про вуличну їжу цієї колоритної країни. Хоча цей шедевр кондитерського мистецтва важко назвати дешевим перекусом, він користується небаченою популярністю серед місцевого населення і туристів.

Ніжний, повітряний немов губка, оригінальний японський десерт приковує погляд, хоча його нічим зазвичай не прикрашають: уявіть собі пишний, злегка тремтячий бісквіт з вершковим смаком. Це божественно!

Приготувати японський чізкейк в домашніх умовах просто, якщо дотримуватися особливих правил замісу тіста і випічки, продукти ж вам знадобляться самі звичайні.

Складові:

  • Молоко – 130 мл
  • Вершковий сир – 100 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Яєчний жовток – 8 шт.
  • Пшеничне борошно – 60 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 60 г
  • Яєчні білки – 13 шт.
  • Цукор – 130 г

Приготування:

У каструлі змішайте вершковий сир і масло, влийте молоко. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. На повільному вогні, постійно помішуючи, підігрійте суміш. Не знімаючи з вогню, введіть в масу по одному жовтку. Довівши суміш до однорідної консистенції, зніміть каструлю з плити. Потім додайте до сирної основи борошно, змішане з крохмалем.

Білки збийте з цукром до стійких піків, потім введіть їх невеликими порціями в тісто, помішуючи лопаткою зверху вниз.

Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть тісто, потім поставте її в форму з більшим діаметром, в яку слід налити гарячу воду, організувавши таким чином водяну баню.

Поставте чізкейк в розігріту до 160 градусів духовку на 25 хвилин, потім збавте температуру до 140 градусів і випікайте ще протягом 30 хвилин. Під час випікання суворо забороняється відкривати дверцята духовки, так як чізкейк може осісти.

Дайте виробу охолонути в духовці, потім поставте його в холодильник на 4-5 годин.

Запевняємо, що від такого десерту ви будете в захваті, недарма його ще називають бавовняним чізкейком за свою м’якість і ніжний смак. Спробуєте приготувати такий?

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!