“Якщо ще кудись полізу, то вб’ють”. Харківський антикорупціонер розповів про своє побиття

Член Харківського антикорупційного центру Євген Лисичкін розповів про напад та погрози, які почув вранці 18 вересня. Про це повідомляє ТСН.

“Як це буває кожного дня, о 9:45-9:50 я вийшов з дому. Прямо у дворі мого будинку стояв невідомий з букетом квітів, в окулярах, в кепці, худий. Він мені одразу здався підозрілим. Він вдарив, я встиг піднести руку. В той же момент мене вдарили з іншого боку. Це був другий нападник. Він вдарив мене у ліве вухо. Я спробував піднятись. Потім мене почали бити. Вибили сумку та телефон. Я почав тягнутись за сумкою. Мене повалили і ще кілька разів вдарили, коли я лежав. Сказали, що якщо ще кудись полізу, то вб’ють”, — розповів Лисичкін.

Він зазначив, що наразі йому роблять рентгені і поки що результатів немає. Активіст додав, що йому не дуже приємно дихати. За його словами, нападникам було 40-45 років, їхні обличчя він запам’ятав. Один з кривдників був високого, а інший середнього зросту.

“Я викликав поліцію. Ніби були камери спостереження. Поруч обмін валют. У мене не було особистих конфліктів. Це точно антикорупційна діяльність. Тим більше, якщо врахувати слова нападників. Це не побутовий конфлікт”, – заявив антикорупціонер.

На думку Лісічкіна, напад може бути пов’язаний з акцією, яка має відбутися під Харківською міськрадою 20 вересня, або розслідуванням щодо незаконного вимагання грошей з водіїв міста на “паркоматах”, чи з розслідуваннями з приводу комунальних підприємств і махінацій під час держзакупівель.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Якщо ще кудись полізу, то вб’ють”. Харківський антикорупціонер розповів про своє побиття