Карамельна глазур: глянсовий блиск десертів з доступних продуктів

Складники:

  • 180г цукор
  • 150г вода
  • 150г вершки 35%
  • 10г кукурудзяний крохмаль
  • 5г листовий желатин

Приготування:

1.Желатин замочити в крижаній воді

2.Холодні вершки змішати з крохмалем.

3.Приготувати суху карамель, розтопивши цукор в сотейнику з товстим дном до світло-коричневого кольору. Акуратно (!) Влити теплу воду, ретельно перемішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню і отриману карамель тонкою цівкою влити в вершки з крохмалем. Додати розмочений і віджатий желатин, перемішати. Приготовану глазур прибрати в холодильник. Перед використанням розігріти на водяній бані, остудити до 27 °. Смачного!

За матеріалами

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Карамельна глазур: глянсовий блиск десертів з доступних продуктів