Королівський курячий рулет

Поклади в жерстяну банку рукав з курячим м’ясом. Через годину ти отримаєш королівське блюдо!

Інгредієнти

  • Куряче філе 600 г
  • Желатин 1 ст. л.
  • Італійські трави 1 ч. л.
  • Часник 2 зуб.
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Вимийте філе, наріжте його невеликими шматочками, додайте сухий швидкорозчинний желатин, італійські трави, подрібнений часник, чорний мелений перець і сіль. Перемішайте і залиште на 20 хвилин.

Покладіть м’ясо в рукав для запікання, зав’яжіть його ниткою, занурьте в жерстяну банку, добре утрамбуйте.

Розігрійте духовку до 190 градусів. Готуйте близько 50 хвилин, все залежить від вашої духовки. Під банку можна підкласти тарілку.

Коли рулет буде готовий, дайте йому охолонути і відправте в холодильник на 12 годин.

Домашній делікатес готовий. Не бійтеся використовувати сухий желатин, м’ясо дасть сік в процесі приготування, желатин розчиниться, а потім застигне.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Королівський курячий рулет