Кортеж Порошенка збив дитину на переході, – ЗМІ

У Києві на нерегульованому пішохідному переході автомобіль Volkswagen з кортежу президента України Петра Порошенка збив 13-річного велосипедиста.

Про це повідомляє “Українська правда”, посилаючись навласне джерело в правоохоронних органах.

“У Києві на вулиці Григоренка, 5-7 навпроти ТРЦ” НОВУС “на нерегульованому пішохідному переході авто з кортежу президента зіткнулося з велосипедистом, який рухався по переходу, останній був госпіталізований в лікарню з попереднім діагнозом ЗЧМТ (закрита черепно-мозкова травма, – ред .), перелом ноги “, – розповів співрозмовник видання.

За його інформацією, потерпілому велосипедистові 13 років.

Як повідомив керівник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов на своїй сторінці в Facebook, дитина разом з велосипедом відлетіла на 100 метрів після удару. Хлопчика у критичному стані терміново госпіталізували.

“На Григоренко біля ТРЦ “Новус” машина, яка супроводжує якусь шишку, збила дитину на пішохідному переході. Дитина разом з велосипедом відлетіла метрів на 100″, – написав він.

За словами Антонова, поліція не оформляє протокол, через що люди оточили місце ДТП і нікому не дають його покинути, оскільки “можуть зам’яти цю справу, у винуватця купа кірочок державних органів”.

На фотографіях, опублікованих dtp.kiev.ua, видно, що на місці події зібралася велика кількість людей, що оточили автомобіль.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кортеж Порошенка збив дитину на переході, – ЗМІ