Крученики в ароматній підливі з білих грибів

Smakotainfo.com пропонує приготувати крученики в ароматній підливі з білих грибів. Ці смачні м’ясні рулетики в ароматній підливі розійдуться зі столу першими разом із ароматною піливою, яку всі підчищатимуть навіть звичайним хлібчиком.

Складові:

 

  • М’ясо (філе) – 4 штуки.
  • Гриби (білі сушені) – 50 г.
  • Яйця – 2 штуки.
  • Зелень.
  • Цибуля ріпчаста (середня) – 1 штука.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Сіль.
  • Перець чорний.
  • Олія (для смаження).
  • Вершки (можна сметана) – 1 ст.л.

Приготування:

Розпочнемо з приготування м’яса, його можна приготувати з вечора, щоб за ніч воно добре промаринувалося. Наріжемо тонко філе (вибирайте м’ясо, яке вам найбільше до вподоби) і добре відіб’ємо. Відбите м’ясо солимо, посипаємо улюбленими приправами скроплюємо кожен шматочок соєвим соусом (без особливого фанатизму), і відправляємо на ніч в холодильник (якщо часу на довге маринування нема, залиште м’ясо на 1-2 години при кімнатній температурі).

Тепер візьмемося за начинку. Сушені гриби заливаємо водою і ставимо на вогонь. Варимо 3-5 хвилин від закипання. Гриби виймаємо з відвару, відвар не виливаємо. Подрібнюємо гриби (хто як любить, можна пропустити через м’ясорубку, можна порізати дрібно чи не дуже дрібно).

Яйця солимо до смаку і збиваємо, як на омлет. Додаємо трохи зелені і грибів. Підсмажуємо з обох боків.

Виймаємо з холодильника промариноване м’ясо. На відбите м’ясо викладаємо шматок омлету і щільно загортаємо. Кожен рулетик загорнути у фольгу (як цукерку). Хвостики збоку щільно притискаємо пальцями.

Викладаємо наші цукерки-крученики на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії смажимо кілька хвилин, перевертаючи їх.

Даємо крученикам трохи вистигнути, розгортаємо і складаємо в жаротривкий посуд. При розгортанні в фользі буде смачний м’ясний сік, його ми ні в якому разі не викидаємо з фольгою, а збираємо весь до крапельки – він нам стане в нагоді.

Готуємо підливу. Цибулю ріжемо дрібними кубиками. На невеликій кількості олії (можна на тій, що залишилася після смаження рулетиків) пасеруємо цибулю, додаємо решту грибів, тушкуємо кілька хвилин. Додаємо борошно і добре вимішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо грибний вивар і м’ясний сік, що зібрали з фольги. Коли підлива почне загусати, додаємо дрібно нарізаний часник, сіль і перець. Через хвилин 3-4 хвилини додаємо вершки і тушкуємо ще хвилин п’ять.

Заливаємо підливою наші крученики, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Смачного!

 

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Крученики в ароматній підливі з білих грибів