Квасоля в томатному соку на зиму. Найпростіший рецепт

Раз-два – і готово. А взимку відкриваєш баночку і насолоджуєшся: хочеш – у борщ додаєш, хочеш – замість гарніру чи салату подаєш, а можна просто їсти ложкою.

Інгредієнти

  • 1 кг будь-якої квасолі,
  • 3 кг помідорів,
  • 3 ч. ложки солі,
  • 2 ч. ложки цукру.

Приготування

Квасолю замочити у воді на 3-4 години. Відварити до напівготовності.

Помідори перемолоти, додати сіль, цукор і прокип’ятити 10 хв. Додати квасолю, варити 20 хв. Закатати.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Квасоля в томатному соку на зиму. Найпростіший рецепт