Справжній чоловік прийде в твоє життя після великої помилки

Одного разу ти зустрінеш того, кого просто відчуєш. Ти не будеш божеволіти, твої почуття не будуть зашкалювати, і твоє серце не болітиме від самої думки про нього.

Тобі не доведеться стежити за ним в соцмережах, щоб дізнатися, де він і з ким. Ти не будеш проводити ночі, аналізуючи кожен його вчинок. Тобі не доведеться стримувати себе в тому, що ти хочеш сказати, стримувати любов, яку ти відчуваєш до нього в страху відлякати його. Тобі не доведеться чекати якогось знака вище або відповідного часу, щоб бути з ним.

Замість цього, його наміри будуть гранично зрозумілі. Він буде використовувати кожен шанс, щоб показати, як багато ти для нього значиш – в кожному продуманому і поганому вчинку. Він буде хотіти проводити час з тобою, знаходити час для тебе. Він буде готовий бути з тобою, немов він шукав тебе все своє життя.
Одного разу, ти зустрінеш того, хто змусить тебе знову повірити в любов.

Ти закохаєшся в когось, коли не будеш шукати любові. Коли твоє серце спорожніє після тих, хто зробив тобі боляче. Коли стіни навколо твого серця будуть непробивними, які не пропускають жодного променя сонця. Твоя душа буде зношена від усього того, що ти пережила.

І все ж, незважаючи на це, він зробить любов легкою і природною. Він змусить тебе захотіти відкрити серце і довіритися. Він змусить тебе захотіти повірити і полюбити його так, немов ти ніколи не обпікалася.

Одного разу ти зустрінеш того, хто відчуває точно так, як і ти. Він завжди каже правду тебе, але буде щирий. Він не буде нехтувати тим, що у вас є, але буде серйозно налаштований. Він буде пишатися вашими відносинами. Він буде показувати, що ти для нього значиш.

Він не буде обіцяти тобі весь світ, він зробить тебе частиною свого світу.

Ти навіть не будеш сумніватися, що він – Той Самий. Ти не будеш сумніватися в його почуттях. Ти не будеш сумніватися в його намірах.

Він прийме тебе такою, яка ти є.

Одного разу ти зустрінеш того, хто змусить тебе відчувати себе собою.

І ти будеш собою поруч з ним. Тобі не доведеться переконувати його, що він повинен любити тебе. Тобі не доведеться чекати, поки він зрозуміє, що до тебе відчуває. Тобі не доведеться соромитися, немов ти – його брудний секрет, який він приховує від усіх.

Все стане просто. Ти будеш говорити те, що думаєш, ти не будеш себе контролювати, не будеш нічого боятися.

Ти відпустиш весь минулий біль і сміливо вступиш в нове майбутнє з ним.

Одного разу ти зустрінеш когось, хто підходить саме тобі, і ти зрозумієш, чому ні з ким іншим до цього не виходило.

Він покаже тобі, що любов ніжна і прекрасна – як ти і уявляла. Він буде любити тебе – так, як ти заслуговуєш.

Джерело: Блискавка

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Справжній чоловік прийде в твоє життя після великої помилки