Любов до котів говорить про психологічне здоров’я

Деякі люди відчувають неприязнь до кішок, причому причини вони пояснити не можуть. Психологи стверджують, що це привід серйозно задуматися і щось поміняти в своєму житті. Більшість людей ставляться до котів дуже добре і позитивно. А є такі, що не люблять їх, намагаються прогнати, тварини їх нервують, дратують, їм важко навіть перебувати поруч.

І, що примітно, перехідного стану, тобто байдужості до кішок, у людей чомусь не буває: або любов, або неприязнь, іноді навіть переходить в ненависть.

Вчені давно намагалися розгадати цю загадку.

Вже давно доведено, що призначення кішки в житті людини – зовсім не від винищування мишей і щурів. Ця тварина має унікальну біоенергетичну систему, яка входить в резонанс з біополем людини і здатна його відновлювати.

Не дарма ж власники кішок стверджують, що їх вихованці можуть позбавити від головного болю, знизити тиск, заспокоїти, нормалізувати сон, вилікувати інші захворювання, пов’язані з порушеннями енергетичної аури.

Але виявилося, що крім того, що кішка є точним індикатором того, наскільки хороша ситуація і позитивна енергетика будинку.

Якщо в сім’ї все гаразд – кіт добре їсть, багато спить, часто вмивається, дуже охайний.

При скандалах і складних стосунках в сім’ї, кішка починає нервувати, діставати винуватця проблем своїми криками, перестає доглядати за собою, буде пакостити і псувати в особисті речі.

Напевно ви не раз помічали, якщо образити дитину, кішка обов’язково підійде до неї попеститися – вона таким чином відновлює душевну рівновагу.

А якщо відбувається сварка, кіт обов’язково зреагує на неї і завжди стане на сторону того, хто правий, а не того, хто більше кричить.

Психологи з’ясували основні типи людей, які не можуть терпіти кішок.

Більше 90% людей, що мають пристрасть до алкоголю або мали батьків-алкоголіків, не люблять котів. Неприязні відносини з котами у жінок зі складною долею, незаслужено скривджених чоловіками, у людей, які в дитинстві піддавалися фізичному і моральному насильству.

Просто бояться котів люди, у яких є кармічні гріхи – злочинці, ґвалтівники, злодії і шахраї. Вони відчувають, що кіт на енергетичному рівні знає про ці таємні гріхи, тому відганяють тварину подалі від себе.

Негативні емоції до котів відчувають також люди, які себе вважають недооціненими, вони на підсвідомому рівні розуміють, що це не дарма, але свідомо хочуть, щоб весь світ ними захоплювався. А кішки відчувають саме те, що на підсвідомості, тобто, правду, і це у таких людей викликає відторгнення.

Але кішки і потрібні людині для того, щоб відновлювати його енергетику, міняти його ауру і карму.

Тому, тим, хто недолюблює котів, варто всерйоз задуматися і змінити своє життя, щоб зробити її гармонійним і світлим. І тоді налагодиться і зв’язок з кішками.

Джерело: Kenguru.UA

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Любов до котів говорить про психологічне здоров’я