Мандаринова дорога: У Дніпрі на трасу висипалися тонни цитрусових

У Дніпрі 3 грудня близько 16:00 на проїзді Гальченка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої на дорогу висипалися тисячі мандарин.

Про це повідомляє “24 канал” з посиланням на “Інформатор”.

За інформацією сайту, учасники аварії зникли з місця події, проте залишили неабиякий мандариновий слід. Ймовірно, одним з учасників аварії була фура, з якої випав вантаж.

На дорогу приходили місцеві жителі з пакетами і вибирали собі вцілілі фрукти. Деякі громадяни вирішили їсти мандарини прямо на місці, щоб не носити з собою важкі сумки. Вони також скаржилися, що автомобілі розчавили чимало плодів. З особливим натхненням аварію сприйняли діти, які бігали серед розчавлених фруктів.

Згодом, на місце події приїхали патрульні. Вони з’ясовували, як мандарини випали з вантажівки. Цитрусових було так багато, що для прибирання дороги викликали комунальний трактор і машину для чистки асфальту.

Навіть після прибирання містяни досі приходять на місце ДТП. Кажуть, насолоджуватися незвичним ароматом біля дороги – особливе задоволення.

Дорослі та діти приходили до дороги, щоб назбирати собі мандарин

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мандаринова дорога: У Дніпрі на трасу висипалися тонни цитрусових