Завдяки особливому маринаду гарбуз на смак нагадує манго. Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти.
Інгредієнти
- 3 кг гарбуза,
- 600 г цукру,
- 3 апельсини,
- 1 лимон,
- 15 г лимонної кислоти.
Приготування
Почистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Апельсини і лимон залити окропом на 30 секунд, а потім також нарізати кубиками. Усе змішати, додати цукор і лимонну кислоту, залишити на 3–4 години.
Потім розкласти суміш в півлітрові банки, простерилізувати 30 хвилин. Закрутити і вкутати на добу.
Джерело: Сім’я і дім