Манго з гарбуза на зиму. У випічку і як самостійний десерт

Завдяки особливому маринаду гарбуз на смак нагадує манго. Ну дуже смачний! Його можна просто їсти шматочками або додавати у випічку, торти, желе та інші десерти.

Інгредієнти

  • 3 кг гарбуза,
  • 600 г цукру,
  • 3 апельсини,
  • 1 лимон,
  • 15 г лимонної кислоти.

Приготування

Почистити гарбуз від насіння і шкірки, нарізати кубиками. Апельсини і лимон залити окропом на 30 секунд, а потім також нарізати кубиками. Усе змішати, додати цукор і лимонну кислоту, залишити на 3–4 години.

Потім розкласти суміш в півлітрові банки, простерилізувати 30 хвилин. Закрутити і вкутати на добу.

Джерело: Сім’я і дім

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Манго з гарбуза на зиму. У випічку і як самостійний десерт