Матір з Черкащини на гроші з продажу немовля хотіла зробити ремонт і купити велосипед

Екс-співмешканець жінки має судимість за ненавмисне вбивство.

Затримана на Черкащині жінка Ольга Кравченко, яка намагалася продати свою новонароджену дитину під пологовим будинком на суді розповіла, на що збиралася витратити отримані 140 тисяч гривень. Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Горе-матір трьох дітей у судовій залі сказала, що через свій вчинок шкодує і попросила відпустити її додому. Жінка розповіла, що на отримані за продаж своєї третьої дитини гроші хотіла купити дитячий велосипед, а у хаті зробити ремонт.

Під час суду також з’ясувалося, що батько двох старших дітей Ольги відбув покарання у в’язниці за ненавмисне вбивство, а її рідний брат, що мешкає в одному будинку з небогами, має психічні розлади.

Жінці присудили домашній арешт без зобов’язання носіння електронного браслета.

Як повідомлялося раніше, 12 червня у Черкаській області затримали породіллю, яка продала власну дитину просто біля пологового будинку. Життя малечі вона оцінила у 140 тисяч гривень. ТСН зясувала, що жінка не працювала та зі своїми дітьми разом не жила  – віддала їх на виховання бабусі та прабабусі.

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Матір з Черкащини на гроші з продажу немовля хотіла зробити ремонт і купити велосипед