Мультифруктовий сирник з хрумкою шапочкою

Інгредієнти

Для пісочної основи:

  • 200 г. масла
  • 1 \ 2 ст. цукру (ст. 250 мл)
  • 2 ст. ложки сметани
  • 4 жовтки
  • 2 ч. ложки порошку для випічки
  • 2 ст борошна
  • 2 ст. л. какао
  • 1 ст. горіхів

Для сирного прошарку:

  • 500г сиру
  • 1 пачка ванільного пудингу
  • 3 ст. ложки манки
  • 3 яйця
  • 2 ст. ложки сметани
  • 1 \ 3 ст цукру

Для  Мультифруктового прошарку:

  • 1 л мультифруктові соку
  • 4 ст. ложки цукру
  • 3 пачки. (39-41г) ванільного пудингу

ДЛЯ БІЛКОВОЇ ПІНКИ:

  • 4 білка
  • 1 \ 3 ст цукру

ДЛЯ КРИХТИ:

  • 20г масла
  • 10 г цукру
  • мука

Приготування

Пісочна ОСНОВА:

Масло розтерти з цукром, додати жовтки, сметану. Потім борошно з розпушувачем. Замісити тісто. Відділити  1 \ 3 тіста і додати какао. Поставити тісто з какао в морозильник, а біле в холодильник.

Через 30 хвилин біле тісто розділити на 2 частини. Форму (22х22 см) застелити пергаментом. Викласти 1 \ 2 білого тіста, присипати горіхами і притиснути їх, зверху викласти другу частину білого тіста. Поставити форму з тістом в холодильник.

ДЛЯ мультифруктового прошарку:

Більшу частину соку закип’ятити з цукром, додати до нього 3 п.пудинга, розведеного в соці, і проварити 2 хвилини. Остудити.

Для сирного прошарку:

Сир добре розтерти з ванільним пудингом, манкою, сметаною. Яйця збити з цукром і ввести в сирну массу.Темне тісто з морозильника натерти на тертці з великими дірками і вмішати в сирну масу.

ДЛЯ ШАПОЧКИ:

Білки збити в круту піну, поступово додаючи цукор. Масло розтерти з цукром і додавати борошно, постійно розтираючи пальцями, поки не зробиться крихта.

На пісочно-горіхову основу викладаємо мультифруктовийпрошарок, зверху – сирний. На сирний – піна з білків, зверху присипаємо масляною крихтою. Випікати 1 годину-1,15 години при 170 * С.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Мультифруктовий сирник з хрумкою шапочкою