Інгредієнти
Для пісочної основи:
- 200 г. масла
- 1 \ 2 ст. цукру (ст. 250 мл)
- 2 ст. ложки сметани
- 4 жовтки
- 2 ч. ложки порошку для випічки
- 2 ст борошна
- 2 ст. л. какао
- 1 ст. горіхів
Для сирного прошарку:
- 500г сиру
- 1 пачка ванільного пудингу
- 3 ст. ложки манки
- 3 яйця
- 2 ст. ложки сметани
- 1 \ 3 ст цукру
Для Мультифруктового прошарку:
- 1 л мультифруктові соку
- 4 ст. ложки цукру
- 3 пачки. (39-41г) ванільного пудингу
ДЛЯ БІЛКОВОЇ ПІНКИ:
- 4 білка
- 1 \ 3 ст цукру
ДЛЯ КРИХТИ:
- 20г масла
- 10 г цукру
- мука
Приготування
Пісочна ОСНОВА:
Масло розтерти з цукром, додати жовтки, сметану. Потім борошно з розпушувачем. Замісити тісто. Відділити 1 \ 3 тіста і додати какао. Поставити тісто з какао в морозильник, а біле в холодильник.
Через 30 хвилин біле тісто розділити на 2 частини. Форму (22х22 см) застелити пергаментом. Викласти 1 \ 2 білого тіста, присипати горіхами і притиснути їх, зверху викласти другу частину білого тіста. Поставити форму з тістом в холодильник.
ДЛЯ мультифруктового прошарку:
Більшу частину соку закип’ятити з цукром, додати до нього 3 п.пудинга, розведеного в соці, і проварити 2 хвилини. Остудити.
Для сирного прошарку:
Сир добре розтерти з ванільним пудингом, манкою, сметаною. Яйця збити з цукром і ввести в сирну массу.Темне тісто з морозильника натерти на тертці з великими дірками і вмішати в сирну масу.
ДЛЯ ШАПОЧКИ:
Білки збити в круту піну, поступово додаючи цукор. Масло розтерти з цукром і додавати борошно, постійно розтираючи пальцями, поки не зробиться крихта.
На пісочно-горіхову основу викладаємо мультифруктовийпрошарок, зверху – сирний. На сирний – піна з білків, зверху присипаємо масляною крихтою. Випікати 1 годину-1,15 години при 170 * С.