Омлет Фріттата по-італійськи

Дорогі друзі, хочу познайомити вас з оригінальним рецептом омлету по-італійськи – це Фріттата. Омлет виходить смачний, просто немає слів, аромати літають на кухні просто божевільні. Запах смаженої цибулі, болгарського перцю і аромат запечених сосисок зводять з розуму…

Інгредієнти:

  • яйця – 4 штуки;
  • сосиски – 100 грам;
  • болгарський перець – 1 штука;
  • сир – 30 грам;
  • картопля – 3 штуки;
  • цибуля – 1 головка;
  • зелень за смаком (я люблю багато зелені, тому в моєму варіанті приготування буде багато зелені);
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування:
Починаємо процес приготування з того, що ставимо нашу картоплю варитися. Тим часом, поки картопля вариться, цибулю нарізаємо кільцями, болгарський перець кубиками або смужками. Сосиски також нарізаємо кубиками.

У сковороду наливаємо олію, викладаємо цибулю і болгарський перець. Готуємо 5 хвилин.

Після чого додаємо нарізану кубиками варену картоплю. Солимо, перчимо до смаку. Перемішуємо і смажимо до золотистої скоринки. За бажанням можете додати спеції за смаком.

Беремо глибоку тарілку, розбиваємо туди яйця, збиваємо і туди ж висипаємо сосиски.

У форму для запікання викладаємо обсмажені овочі і зверху заливаємо яєчною сумішшю з сосисками.

Випікаємо при 180 градусах 10-15 хвилин. За п’ять хвилин до закінчення посипаємо наш омлет сиром.

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Омлет Фріттата по-італійськи