Якщо ви скажете, що не любите печінку, то я вам скажу, що ви просто не вмієте її готувати.
Пропонуємо вам чудовий рецепт смачної печінки, яку точно їстимуть усі, ще й добавки попросять.
Складові:
- Печінка куряча – 500 грам
- Горіхи очищені – 100 грам
- Часник – 2-3 зубчики.
- Борошно – 2 столові ложки
- Сметана – 150 грам
- Зелень – кріп, петрушка.
- Вершкове масло – 100 грам
- Каррі – 0,5 ч. ложкa
- Приправа для курки – 1 ч. ложкa
- Сіль за смаком.
Приготування:
Печінку очистити від плівок, посолити, посипати приправами, обваляти в борошні. Обсмажити печінку на половині розігрітого масла.
Горіхи подрібнити. Часник пропустити через прес. Часник обсмажити на маслі 1 хвилину. Додати горіхи і смажити, помішуючи, 3 хвилини.
Сметану змішати з борошном і додати до горіхів. Посолити, додати каррі. Як закипить викласти в соус печінку.
Накрити кришкою і тушкувати 7-10 хвилин на маленькому вогні. В кінці посипати нарізаною зеленню. Смачного!