Печінка в горіховому соусі з часником: таку смачну страву їстимуть усі

Якщо ви скажете, що не любите печінку, то я вам скажу, що ви просто не вмієте її готувати.

Пропонуємо вам чудовий рецепт смачної печінки, яку точно їстимуть усі, ще й добавки попросять.

Складові:

  • Печінка куряча – 500 грам
  • Горіхи очищені – 100 грам
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Борошно – 2 столові ложки
  • Сметана – 150 грам
  • Зелень – кріп, петрушка.
  • Вершкове масло – 100 грам
  • Каррі – 0,5 ч. ложкa
  • Приправа для курки – 1 ч. ложкa
  • Сіль за смаком.

Приготування:

Печінку очистити від плівок, посолити, посипати приправами, обваляти в борошні. Обсмажити печінку на половині розігрітого масла.

Горіхи подрібнити. Часник пропустити через прес. Часник обсмажити на маслі 1 хвилину. Додати горіхи і смажити, помішуючи, 3 хвилини.

Сметану змішати з борошном і додати до горіхів. Посолити, додати каррі. Як закипить викласти в соус печінку.

Накрити кришкою і тушкувати 7-10 хвилин на маленькому вогні. В кінці посипати нарізаною зеленню. Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Печінка в горіховому соусі з часником: таку смачну страву їстимуть усі