Печінковий салат шарами – рецепт приготування

Рецепт простого, дуже корисного і ситного салату з печінки, моркви і цибулі, який не відніме у вас багато часу, а смак вас приємно здивує. Салат з печінки шарами – рецепт до якого можна застосовувати будь-який вид печінки.

Інгредієнти

  • куряча печінка – 350 г.
  • мариновані огірки – 10 штук.
  • варене яйце – 5 штук.
  • морква – 4 штуки.
  • цибуля – 4 штуки.
  • майонез – 200 г.

Приготування

Відварити печінку і порізати дрібною соломкою. Огірки нарізати дрібними кубиками. Моркву відварити і натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на грубій тертці. Жовтки залишити для прикраси.
Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку:

  1. Печінку пів порції, промазати майонезом.
  2. Цибуля смажена пів порції.
  3. Огірки мариновані пів порції.
  4. Морква, промазати майонезом.
  5. Білки, промазані майонезом.
  6. Печінку,що залишилася, цибулю, огірки і промазати густо майонезом.
  7. Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.

Смачного!

Джерело: Смакота

Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Печінковий салат шарами – рецепт приготування